haljina-ines-mint-zelena-1
“Dobro došli na našu web trgovinu, Želja nam je da se ovdje osjećate kao u najljepšem ormaru koji će ostvariti sve vaše modne snove. Isto tako kako je ostvario naše snove, snove o pokretanju modnog branda za žene koje sanjamo još otkad smo bile djevojčice.”
Modna marka Charmis osnovana je u Zadru 2022. godine i donosi elegantnu večernju i dnevnu modu za sve žene u realnim veličinama. Želja nam je zadovoljiti ukuse i želje naših kupaca, ali isto tako ne zaboraviti na naš planet stoga pazimo da je naša odjeća kreirana od najfinijih materijala, u krojevima i veličinama koje će naši kupci nositi dugo. Na taj način pomažemo održivosti modne industrije, smanjenju modnog otpada i emisije CO2 pri proizvodnji i uništavanju viškova.
Iza modnog branda Charmis stoje Maja Živković i Sandi Babić, dugogodišnje prijateljice i zaljubljenice u modu. Svoj modni brand odlučile su pokrenuti upravo sada, 2022. godine u želji da tržištu ponude probuđenu eleganciju i ženstvenost, nakon perioda uspavane mode kao posljedice događanja u svijetu od 2019. do 2022.

Koristimo kolačiće kako bismo vam jamčili najbolje iskustvo na našoj stranici. Nastavkom posjeta ovoj stranici prihvaćate korištenje kolačića.
Pročitaj višeOK