Registracija korisnika

Registracija korisnika
Sadržaj Internet prodavaonice dostupan je registriranim i neregistriranim korisnicima (gostima). Da biste kupovali na www.charmis-fashion.com možete se registrirati i ne morate.
Registraciju na web shopu www.charmis-fashion.com moguće je napraviti samo punoljetnim osobama. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas da u čim skorijem roku ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavijestite nas o nastalim promjenama putem e-mail adresu charmisfashion@gmail.com. Svaki registrirani korisnik prima svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila na charmisfashion@gmail.com kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke. Krajnji potrošač u web shopu www..charmis-fashion.com je isključivo registrirani korisnik odnosno neregistrirani korisnik (gost). Prilikom registracije u web shopu www.charmis-fashion.com bit ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Ako postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, BUSINESS FACTORY D.O.O. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.
Postupak registracije: Registrirati se možete odmah po otvaranju www.charmis-fashion.com ili na završetku kod kupovine.

Registracijom upisujete sve potrebne podatke za izradu računa i slanje paketa:
Ime i prezime
kontakt osobe za dostavu
adresa dostave
ako ste tvrtka potrebne podatke kao što je R1
broj mobitela
e-mail adresu
NAPOMENA: Obrada osobnih podataka kao što je ime, prezime, adresa, email adresa i broj telefona kupca uvijek će biti u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i zakonskom regulativom države članice koja je primjenjiva na web stranici www.charmis-fashion.com. Zaštita osobnih podataka veoma je važna na web stranici www.charmis-fashion.com. Korištenje web stranice www.charmis-fashion.com moguće je i bez pružanja osobnih podataka, međutim, ako ispitanik želi koristiti neke od usluga ove web stranice, obrada osobniih podataka može biti nužna.
Ako upišete pogrešnu e-mail adresu nećemo biti u mogućnosti poslati Vam podatke od vaše narudžbe Charmis Fashion-a. Molimo Vas da upišete točnu e-mail adresu. Nakon izvršene registracije dobiti ćete na svoju e-mail adresu lozinku. Lozinku i korisničko ime spremite jer će vam trebati kod sljedeće narudžbe. Kada ste jednom registrirani ne morate više unositi svoje podatke kod kupovine. Dovoljno je samo jednom i to prvi put kad se registrirate a za svaki sljedeći put prijavljujete se pomoću Vašeg korisničkog imena i lozinke.

Registrirani korisnici mogu:
Kupovati preko Charmis Fashion-a
Vidjeti status narudžbi
Pogledati povijest narudžbi
Spremiti proizvode za usporedbu
Dodavati u listu želja

Ne registrirani korisnici ( GOST) može:
Kupovati preko Charmis Fashion-a
Pregledavati ponude
Sastavljati listu želja
Informirati se o proizvodima i uslugama
Prednost ako ste registrirani korisnik: Ulazite u našu bazu podataka te Vam šaljemo obavijesti o novostima i akcijama Zbrajanjem kupovina stječete mogućnost povremenog ili stalnog popust – ovisno o kupnji
Izgubljena lozinka Ako ste izgubili lozinku pošaljite e-mail na našu adresu charmisfashion@gmail.com. Vrlo rado ćemo Vam poslati novu lozinku.

Koristimo kolačiće kako bismo vam jamčili najbolje iskustvo na našoj stranici. Nastavkom posjeta ovoj stranici prihvaćate korištenje kolačića.
Pročitaj višeOK

Size Chart

SIZE GUIDE XXS-XS XS-S S-M M-L L-XL
CROATIA 34 36 38 40 42 44
US 0 2-4 4-6 8 10 12
UK 6 8 10 12 14 16
ITALY 38 40 42 44 46 48
FRANCE 34 36 38 40 42 44
GERMANY 32 34 36 38 40 42
SIZE GUIDE XXS-XS XS-S S-M M-L L-XL
BREASTS 90 cm 94 cm 98 cm 102 cm 106 cm
WAIST 76 cm 80 cm 82 cm 86 cm 90 cm
HIPS 100 cm 104 cm 106 cm 110 cm 114 cm
LENGHT 72 cm 72 cm 72 cm 72 cm 72 cm
SLEEVE LENGHT 62.5 cm 63 cm 63,5 cm 64 cm 64,5 cm
Tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna